milivolt electronics world news Kayp_uzman_avuun_Aydn\'daki_babaocanda_iyi_bir_haber_bekleniyor-didimhaber.net
14-12-2015

Kayp uzman avuun Aydn\'daki babaocanda iyi bir haber bekleniyor

Kayp_uzman_avuun_Aydn\'daki_babaocanda_iyi_bir_haber_bekleniyor

rnak\'ta Açk Öretim Fakültesi snav için ehir merkezine gitmek üzere yola çktktan sonra haber alnamayan iki uzman çavutan Sedat Vardar\'n Aydn\'daki babaocandaki endieli bekleyi devam ediyor. Hasta annesi ve dier yaknlar, gözyalaryla haber bekliyor. Fotorafyla teselli bulmaya çalyorlar. Uzman Çavu Vardar’n ei Aygül Vardar\'n ise iki çocuuyla Balkesir\'in Ayvalk ilçesinde yaad örenildi.

Yeniaslanbaar Jandarma Karakolu\'nda görevli iki uzman çavu, snava girmek için ehir merkezine gitmek üzere yola çkt fakat geri dönmediler. Kaçrlm olabileceklerinden endie edilen askerlerin bulunmas için çalmalar devam ediyor. Uzman çavulardan, evli ve iki çocuk babas 36 yandaki Sedat Vardar\'n, Kuyucak ilçesi Pamukören Mahallesi’ndeki babaocanda endieli bekleyi var. Hasta olan 62 yandaki annesi Elif Vardar, aabeyi Suat Vardar ve dier yaknlar iyi bir haber bekliyor. 

Suat Vardar, kardeiyle birlikte sekiz uzman çavuun snava gittiini, dönüte almasn istedikleri yerde dierleriyle birlikte olmadklarnn kendilerine söylendiini aktard. Vardar, “Aydn ve Kuyucak’tan komutanlar geldi, kardeimden haber alnamadn söylediler. Snava giden sekiz kiilermi, alt asker dönmü. Benim kardeim ve dier uzman çavu, aracn kendilerini alaca yerde yoklarm. Biz de iyi bir haber bekliyoruz. Büyüklerimiz kardeimizi bulsun, bize iyi haberler versinler. Biz terör örgütünün, \'ki asker elimizde.\' diye bir eyler duyduk.” dedi.

Anne Elif Vardar da çocuundan iyi haber beklediini söyledi. Oluyla en son ilkbaharda görütüünü belirterek, “Çocuumdan iyi haberler bekliyorum.” dedi.

Pamukören\'deki ailesi ve yaknlaryla Ayvalk\'taki ailesinin endie içerisinde beklediini gözyalaryla anlatan teyzesi Ümran Ünsal ise devlet büyüklerinden, kaçrldna inand yeeninin kurtarlmas için yardm beklediklerini söyledi. Akrabalarndan smail Arkboa da bir an önce bulunmas için yetkililerden haber ve çalma beklediklerini ifade etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..